021 - 22 89 98 09
021 - 22 89 98 10
ورود به پرتال
گروه آموزشی آزرم
 
بستن2

درخواست مشاوره
بستن

درخواست تعیین سطح

اخذ پذیرش تحصیلی کشور آلمان

اخذ پذیرش تحصیلی کشور آلمان

آلمان کشوری است در قلب اروپا که  با کشورهای دانمارک، هلند، بلژيک، فرانسه، سوييس، اتريش، جمهوری چک و لهستان همسايه می باشد.

زبان رسمی اين کشور آلمانی است و اکثر مردم به زبان انگليسی آشنايي دارند و واحد پول آن يورو مي باشد.
کشور آلمان از نظر صنعتی بعد از آمريکا و ژاپن در مقام سوم قرار دارد. مهمترين صنايع اين کشور کارخانه های اتومبيل ، ماشين آلات سنگين ، الکترونيک و کارخانه های صنايع شيمی و کامپيوتر می باشند.

اخذ پذیرش تحصیلی کشور آلمان

اخذ پذیرش تحصیلی کشور آلمان

 

اخذ پذیرش تحصیلی کشور آلمان

 

تحصیلات دانشگاهی در آلمان

 

دانشگاه های آلمان را می توان به دو نوع دولتی و خصوصی تقسیم بندی نمود:
دانشگاه های دولتي، رايگان می باشند در حالیکه  تحصیل در دانشگاه های خصوصی نیاز به پرداخت شهریه است.

تقسیم بندی دانشگاه های آلمان به گونه ای دیگر نیز صورت می پذیرد:

 

۱ fachhochschule موسسه آموزش عالی فنی با تاکيد بيشتر بر فعاليت علمي
۲ Universitaet دانشگاه با تاکيد بيشتر بر علوم نظري
۳ Musik und Kunsthochschule دانشکده با آکادمی موزيک و هنر
۴ Sporthochschule دانشکده تربيت بدني

 

پذیرش در مقطع کارشناسی

 

تحصیل در مقطع کارشناسی ( لیسانس ) در دانشگاه های آلمان ۳ سال به طول می انجامد.برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی متقاضیان باید مدرک اتمام دوره پیش دانشگاهی را  داشته و علاوه بر آن در آزمون دانشگاه سراسری یا آزاد ایران پذیرفته شده باشند.

از آنجا که تدریس در دانشگاه های آلمان در مقطع کارشناسی  عموما به زبان آلمانی صورت می گیرد، لذا برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی دارا بودن درجه B2 زبان آلمانی و نمره ۶٫۵ آزمونIELTS Academic ضروری است.

 

پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد

 دوره  کارشناسی ارشد ۲سال به طول می انجامد.

اشخاصی که لیسانس خود را از دانشگاه هایی به جز دانشگاه های سراسری کسب کرده باشند، برای ادامه تحصیل نمی توانند مستقیما وارد دوره کارشناسی ارشد شوند بلکه میبایست مجددا در مقطع کارشناسی تحصیل نمایند.مگر سابقه تحصیلی درخشانی در دوره کارشناسی داشته باشند.از این افراد ابتدا آزمونی گرفته می شود که سطح دانش آنان را با معیارهای استاندارد جهان میسنجد. متقاضیان درصورت قبولی در این آزمون میتوانند مستقیما در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند.

 

پذیرش در مقطع دکترا

از انجا که تحصیل در مقطع دکترا در کشور آلمان رایگان است ،دانشجویان بومی در اولویت قرار دارند لذا  اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع دکترا در این کشور امر دشواری است. متقاضیان این مقطع حتما باید مدرک آزمون DSH  زبان آلمانی را داشته باشند. علاوه بر آن داشتن نمره ۶٫۵ آزمون IELTS و یا نمره ۵۵۰ آزمون pBT الزامی است.

دانشگاه های آلمان

دانشگاه های آلمان

 

دانشگاه های آلمان

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی از کشور آلمان در مقاطع گوناگون

 

مقطع تحصیلی مدارک مورد نیاز
کارشناسی   ترجمه مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات، پیش دانشگاهی
ریز نمرات دیپلم، پیش دانشگاهی ترجمه کارنامه قبولي در کنکور سراسری یا آزاد
کپی صفحه اول پاسپورت با اعتبار بیش از ۶ ماه
شش قطعه عکس ۶*۴
مدرک زبان آلمانی ( آزمون DSH )
مدرک آزمون  IELTS  با نمره حداقل ۶/۵ یا TOEFL با نمره ۵۵۰
رزومه کامل کلیه مدارکی که تاثیر مثبت در پروسه پذیرش خواهد داشت اعم از تشویق نامه ها و رتبات علمی بطور ترجمه شده به زبان انگلیسی (در صورت وجود)
بیانیه هدف (SOP: Statement of Purpose )
کارشناسی ارشد   ترجمه مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی
ریز نمرات دیپلم، پیش دانشگاهی ترجمه کارنامه قبولي در کنکور سراسری یا آزاد
کپی صفحه اول پاسپورت با اعتبار بیش از ۶ ماه
شش قطعه عکس ۶*۴
مدرک زبان آلمانی ( آزمون DSH )
مدرک آزمون  IELTS  با نمره حداقل ۶/۵ یا TOEFL با نمره ۵۵۰
رزومه کامل کلیه مدارکی که تاثیر مثبت در پروسه پذیرش خواهد داشت اعم از تشویق نامه ها و رتبات علمی بطور ترجمه شده به زبان انگلیسی (در صورت وجود)
بیانیه هدف (SOP: Statement of Purpose )دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی
پروپوزال (در صورت وجود)
دکترا  

ترجمه رسمی مدارک باید به تاییدیه سفارت آلمان رسیده باشند.

 

هزینه زندگی در آلمان ماهیانه حداقل ۷۰۰ یورو میباشد که دانشجو باید قبل از اخذ ویزا ، هزینه ۱ سال زندگی یعنی تقریبا ۸۰۰۰ یورو را در یک حساب بانکی داشته و مدرک مربوط به موجودی حساب را درهنگام درخواست اخذ ویزا به سفارت ایران در آلمان ارائه نماید.(اگر شما اقوامی در آلمان دارید ، میتوانید از آنها بخواهید که مدرک پشتیبانی مالی به شما بدهند ، در این صورت نیازی به ۸۰۰۰ یورو اشاره شده نمیباشد.)
دانشجو میتواند در زمان تحصیل خود در آلمان ، ۹۰ روز به صورت تمام وقت و یا ۱۸۰ روز به صورت نیمه وقت کار کرده و هزینه تحصیل و زندگی خود را از این راه به دست آورد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا:

  • گذرنامه معتبر
  • یک قطعه عکس
  • مدرک دیپلم و کارنامه کنکور
  • مدارک دیگر دانشگاهی (در صورت وجود)
  • گواهی پشتیبانی مالی
  • گواهی پذیرش یا گواهی درخواست

 

دانشجو فقط موظف است تا هزينه های زندگی خود اعم از اجاره منزل، پوشاک، مواد غدايی و بيمه درمانی را پرداخت کند. اتاق ها و آپارتمان هايی وجود دارد که با قيمت مناسب فقط به دانشجويان اجاره داده می شود.
حدود هزينه زندگی دانشجو در آلمان به انضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کليه هزينه های جانبی حدودا ۸۰۰-۷۰۰ يورو می باشد كه اين هزينه در شهرهاي مختلف آلمان متفاوت است. دانشجو تعداد ساعت محدودی در هفته اجازه کار دارد.
جهت ثبت نام در دانشگاه ارايه بيمه درمانی الزاميست و بيمه درمانی برای هر شش ماه حدود ۳۰۰ يورو در نظر گرفته ميشود.

 

نام مراکز تحصیلی در آلمان
در آلمان حدود ۳۰۰ دانشگاه و به همين تعداد دانشکده های فنی ، مدارس عالی تخصصی و آکادمی های هنر وجود دارد.

شروع ترم زمستانی از ماه سپتامبر / اکتبر و ترم تابستانی از ماه مارس/ آوريل می باشد. آخرين مهلت جهت ارايه مدارک برای ترم تابستانی تا ۱۵ ژانويه و ترم زمستانی تا ۱۵ جولای می باشد. يعنی مراکز مربوطه می بايست مدارک شما را تا زمانهای نامبرده دريافت کرده باشند.

از ترم تابستاني ۲۰۰۴ كليه دانشگاه هاي استان Nordhein-Westfalen  براي دانشجويان خارجي شهريه در نظر گرفته اند كه اين شهريه ترمي ۶۵۰ يورو مي باشد.
دانشجو فقط موظف است تا هزينه های زندگی خود اعم از اجاره منزل، پوشاک، مواد غذايی و بيمه درمانی را پرداخت کند. اتاق ها و آپارتمان هايی وجود دارد که با قيمت مناسب فقط به دانشجويان اجاره داده می شود.
برای تحصيل در آلمان ابتدا بايد برای اخذ پذيرش تحصيلی اقدام شود و بعد از موفقيت در اين امربرای ويزای تحصيلی اقدامات لازمه انجام شود.
حدود هزينه زندگی دانشجو در آلمان به انضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کليه هزينه های جانبی حدودا ۸۰۰-۷۰۰ يورو می باشد كه البته اين هزينه در شهرهاي مختلف آلمان منفاوت مي باشد دانشجو تعداد ساعت محدودی در هفته اجازه کار دارد.
جهت ثبت نام در دانشگاه ارايه بيمه درمانی الزاميست و بيمه درمانی برای هر شش ماه حدود ۳۰۰ يورو در نظر گرفته می شود.

مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی

درخواست رواديد بايد شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطور معمول ۲ تا ۴ ماه بطول می انجامد.

۱- سه نسخه فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد به همراه ۳ قطعه عکس جديد ( با در دست داشتن پذيرش می توانيد فرم درخواست را از سفارت تحويل بگيريد)
۲- گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل ۶ ماه از تاريخ درخواست رواديد )
۳- شناسنامه
۴- گذرنامه و شناسنامه همسر
۵- فتوکپی از صفحه دوم و سوم گذرنامه متقاضی و همسر
۶- تعهد نامه مالی بر اساس بند ۸۴ قانون اتباع بيگانه ( اصل و کپی) از طرف تعهد کننده در آلمان به انضمام گواهی وضعيت اقامت وی در آلمان ، گواهی در مورد تامين مالی هزينه تحصيلی ( مانند فيش حقوق تعهد کننده و يا مدارک درآمد شخص متقاضی)
۷- اصل و فتوکپی از پذيرش و يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه يا مدرسه عالی( Fachhochschule ) در آلمان
۸- مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ايران
۹- اصل و کپی مدارک تحصيلی دبيرستانی و دانشگاهی متقاضی در ايران
۱۰- ارائه ۶ ماه بيمه درمانی ( که اين امر توسط بيمه درمانی بين المللی بيمه ايران قابل انجام است)

به جز مدارک مذکور در موارد خاص ممکن است سفارت از شما درخواست ارائه مدارک ديگری نمايد که اين مدارک برای بررسی درخواست شما الزامی است. لازم به ذکر است که هيچ نوع ويزايي در آلمان تبديل به ويزای تحصيلی نمی شود يعنی اگر شخصی با رواديد توريستی وارد خاک آلمان شد نمی تواند درخواست ادامه تحصيل و تبديل ويزای توريستی به تحصيلی نمايد.

 

ضمانت نامه مالی چيست؟

 

در کشور آلمان ضمانت نامه مالی به دو صورت قابل انجام است :
۱- خود شخص متقاضی رواديد تحصيلی
۲- تعهد کننده مالی مقيم در آلمان

 

۱ضمانت نامه مالی توسط خود شخص متقاضی رواديد تحصيلی
شخص می تواند با مراجعه به يکی از شعبات ارزی بانک ملی ايران و با حواله کرد مبلغ ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ يورو بنام خود به بانک ملی هامبورگ ، ضمانت مالی خود را بعهده بگيرد.

۲ضمانت نامه مالی توسط شخص تعهد کننده مقيم در آلمان
شخص تعهد کننده می تواند با مراجعه به شهرداری شهر محل سکونت خود در آلمان و با ارائه کليه مدارک مالی خود اعم از فيش حقوقی و …. شخص متقاضی رواديد تحصيلی در ايران را  مادامی که در آلمان تحصيل مي نمايد ضمانت کند و اصل تعهد نامه خود را برای متقاضی در ايران ارسال دارد تا بر اساس آن متقاضی رواديد خود را درخواست نمايد.

 

نحوه ارزشيابی مدارک تحصيلي

 

۱- مدارک Diplom-Vorprüfung و Zwischenprüfung ، باشرط داشتن ديپلم دبيرستان، “کارداني” ارزشيابی می شود.
۲- مدارک (Diplom Ingenieur(FH و (Diplom(FH و (Diplom Ingenieur I (GH صادره از کليه مدارس عالی فنی و مجتمع های آموزش عالی که منجر به اخذ ديپلم (I) می شود، “کارشناسي” ارزيابی می شود.
۳- مدارک(Magister Artium(MAو Diplom IngenierوDiplom و (Diplom Ingenieur II(GH صادره از کليه دانشگاه ها، مجتمع های آموزش عالی و دانشگاه های آموزش عالی هنر که منجر به اخذ ديپلم (II) می شود، “کارشناسی ارشد پيوسته” ارزشيابی می شود.
۴- مدارک (.Doktor Ingenieur (Dr. Ing و (Doktor) با شرط داشتن کارشناسی ارشد، “دکترا” ارزشيابی می شود.
۵- هیچکدام از مدارک دانشگاهی که به صورت مکاتبه اي، ترددی ، غير حضوری و نيز مدارک دانشگاه های خصوصی ارزشيابی نمی شوند.
تبصره: مدارک دانشگاه های خصوصی آلمان که توسط وزارت فرهنگ اين کشور و در زمان شروع تحصيلات تاييد شده، در سطح دوره مورد تاييد ارزشيابی می شود.

متقاضييان جهت ادامه تحصيل  می توانند  به اين موسسه  مراجعه نموده و برای سال تحصيلی جديد ثبت نام نمايند.