021 - 22 89 98 09
021 - 22 89 98 10
ورود به پرتال
گروه آموزشی آزرم
 
بستن2

درخواست مشاوره
بستن

درخواست تعیین سطح

شرایط اخذ پذیرش کشور اسپانیا

کشور پادشاهی اسپانیا  پنجاه و دومین کشور جهان و دومین کشور اتحادیه اروپائی بعد از فرانسه به لحاظ مساحت به شمار می آید. این کشور در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا قرار دارد و از جنوب و شرق با دریای مدیترانه و جبل الطارق، از شمال و شمال شرق با فرانسه، آندورا و خلیج بیسکای و از غرب و شمال غرب با پرتغال و اقیانوس اطلس هم مرز است. کشور اسپانیا با ۴۰ میلیون نفر، پنجاه و ششمین کشور جهان و پنجمین کشور اتحادیه اروپائی از لحاظ جمعیت به شمار میرود. بر اساس قانون اساسی اسپانیا هیچ مذهبی دین رسمی این کشور نمیباشد ولی آزادی مذهبی , تا حدودی که نظم اجتماعی شناخته شده در این قانون را به خطر نیاندازد , تضمین گردیده است و این درحالی است که بیش از ۹۶% از مردم آن کاتولیک هستند. مردم این کشور به هیچ وجه نژادپرست نیستند و برخلاف برخی کشورهای اروپایی، با تمام افراد خارجی برخورد بسیار خوبی دارند که این مورد یکی از ویژگیهای زندگی در اسپانیا می باشد.

 

اخذ چذیرش تحصیلی اسپانیا

اخذ پذیرش تحصیلی اسپانیا

 

شرایط طبیعی کشور اسپانیا

آب و هوا در شمال اسپانیا معتدل بوده و بخشهای مرکزی، جنوبی و شرقی دارای آب و هوای مدیترانه ای میباشد.

 

این کشور از اعضای اتحادیه اروپایی و نیز عضو کشورهای پیمان شنگن است. داشتن اقامت دانشجویی در این کشور شما را قادر می سازد تا بدون ویزا و کنترل گذرنامه به اکثر کشورهای اروپایی سفر کنید. اسپانیا یکی از مرفه ترین، امن ترین و زیباترین کشورهای جهان است که علاوه بر استانداردهای بسیار بالا از نظر سطح زندگی و آسایش مردم، یکی از پرجاذبه ترین کشورهای جهان برای گردشگران به شمار می آید.

 

هزینه ها در کشور اسپانیا

هزینه زندگی در بارسلونا با وجود اینکه یک شهر کاملاً بزرگ و توریستی میباشد و امکانات زیادی دارد در مقایسه با کشورهای دیگر اروپا بسیار پایین است. یک اناق در منطقه خوب بارسلونا که همان منطقه دانشگاهی میباشد ۳۰۰-۲۵۰ یورو در ماه (به همراه هزینه آب و برق و گاز) است. هزینه خوراک و پوشاک بطور متوسط برای هر نفر ماهیانه ۲۰۰-۱۵۰ یورو میباشد. کل هزینه یک نفر در بارسلونا با امکانات یک شهر بزرگ و توریستی ۵۰۰ یورو میباشد که با این مبلغ یک نفر به راحتی می تواند زندگی نماید. امکان کار در خارج از محیط دانشگاه نیز وجود دارد و حقوق متوسط برای کارهای پاره وقت (۴ ساعت در روز به غیر از شنبه و یکشنبه که تعطیل است ) ماهیانه ۶۰۰  یورو میباشد و هیچ مشکل قانونی برای کار دانشجویان وجود ندارد.

 

پذیرش تحصیلی اسپانیا

پذیرش تحصیلی اسپانیا

 

 مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسپانیا:

  • مدرک لیسانس یا فوق لیسانس و ترجمه آنها
  • ریز نمرات دانشگاهی و ترجمه آنها
  • اسکن صفحات اصلی پاسپورت
  • عکس رنگی
  • مدرک زبان (در صورت وجود)
  • توصیه نامه از استاد (در صورت وجود)
  • پروپوزال تحقیق در رشته مورد نظر (در صورت وجود)
  • CV یا رزومه کاری و درسی (در این مورد هم ما می توانیم به شما مشاوره بدهیم)
  • واریز مبلغ مورد توافق  برای این سرویس

 

لطفاً در نظر داشته باشید که بنا بر قوانین اداره مهاجرت اسپانیا، زمانی دانشجویان خارجی می توانند در اسپانیا مشغول تحصیل شوند که قبل از ورود به اسپانیا پروسه ویزای دانشجویی آنها طی شده باشد و تاییدیه ویزای دانشجویی از اداره مهاجرت صادر شده باشد. در غیر این صورت،  به صرف ورود با ویزای توریستی به اسپانیا ، هیچ  فرد خارجی نمی تواند در اسپانیا تحصیل کند